Vi 
har 
gudstjeneste 
hver 
søndag 
kl. 
10.30 

Du er altid velkommen til gudstjeneste

På gudstjenesten har vi lovsang og en prædiken, som altid foregår på både dansk og engelsk fra scenen. Derudover har vi hver søndag et spændende program for børnene i vores børnekirke KATSJ.

Vi ses på Drejervej 15, 2400 København NV – eller du kan følge gudstjenesten live på Youtube.

Spørgsmål og svar om gudstjenesten

Det er muligt at parkere bag kirken samt ved NEXT på Rebslagervej 11, kun 150 meter væk fra kirken. Vær opmærksom på, at parkeringspladsen ved NEXT er åben før gudstjenesten kl. 10.00-10.30 og efter gudstjenesten kl. 12.00-12.45.

Parkeringsmulighederne er begrænset, hvorfor vi anbefaler cykel eller offentlig transport.

Hvis du er ny, vil vi meget gerne møde dig i vores gæstelounge i foyeren efter søndagsgudstjenesten. Du kan også finde vores kontaktoplysninger under "Kontakt".

Vores børnekirke KATSJ ligger lige op af kirkesalen. Når du ankommer, står vores værter altid klar til at hjælpe jer over til vores børnekirke KATSJ, hvor du også kan finde de øvrige faciliteter til børn i alle aldre. Check-in af børn foregår i foyeren.

Du kan tage din barnevogn med ind i kirken, og der er en rampe op til vores børnekirke KATSJ. Denne vej finder du også både ammerum, hvor du kan følge med i gudstjenesten og mulighed for at sætte barnevognen udendørs.

Ja! Vores café KANT Kaffebar har åbent hver søndag fra kl. 9.30, hvor du kan købe en god kop kaffe, noget morgenmad eller frokost.

På hver gudstjeneste har vi nogle faste elementer: En velkomst, lovsang og en prædiken på ca. 30 minutter. Hele gudstjenesten foregår på både dansk og engelsk. Gudstjenesten slutter senest kl. 12.00.

Kirke for børn

Vi har kirke for børn hver søndag formiddag i vores børnekirke KATSJ og et hyggeligt musikalsk tilbud til de alleryngste: babygospel.

Kirke for teens og unge

Den næste generation er utrolig vigtige for os. Derfor har vi verdens bedste teenageklub for teens, som går i 5.-9. klasse. For alle unge voksne har vi dedikerede livsgrupper og en særligt målrettet gudstjeneste søndag aften.

Fællesskab

Vi tror på, at livsforandring og åndelig vækst sker gennem autentiske relationer. Vi har fællesskaber for dig på tværs af generationer og nationaliteter.

Socialt arbejde

Vi sætter en ære i at gøre en forskel for dem, som oplever et særligt behov.

Få vores nyhedsbrev