Kirkelejr 
2025

Velkommen på kirkelejr!

Den 23.- 25. maj 2025 er der kirkelejr for alle generationer på Gullbrannagården i Sverige.

 

Tilmelding til Kirkelejr 2025 starter februar 2025

Du kan se frem til 2 døgn med god tid til fællesskab både socialt og åndeligt med en masse skønne folk fra kirken. Programmet byder på gudstjenester med lovsang, bøn og undervisning, god mad, seminarer, hygge, program for børn og teenagere, snobrød ved lejrbålet og sjove aktiviteter i den smukke svenske natur med gåafstand til havet.

Vi bor i hytter eller på værelser med køjesenge, og derudover er der mulighed for at medbringe din egen campingvogn eller telt, da Gullbrannagården også har en campingplads. Er du mere til et værelse på hotel, så har vi lavet en fordelagtig aftale kun 10 minutters kørsel fra lejren.

Ankomst og check in fra kl. 15.00 fredag den 23. maj 2025. Fra kl. 17.30-19.30 er grillen tændt – og der serveres hotdogs. Mere praktisk information såsom pakkeliste og program sendes pr. mail op til lejrstart.

Vi glæder os til kirkelejr sammen med dig!

Rabat til børn, teenagere og unge

Hvis du vil spare penge på din tilmelding for et barn mellem 4-11 år eller en teenager/ung mellem 12-30 år, så læs mere her:

Ved nogle aldersgrupper står der “medlem”. Denne pris gælder for de børn, teenagere og unge, som er medlem i kirkens børne-, teenage- og ungdomsforening. For børn i alderen 4-11 år er det medlemskab i børnekirken Katsj og for teenagere/unge i alderen 12-30 år, er det medlemskab i TRIBE.

For at blive medlem og dermed opnå en billigere pris på lejren, skal du melde dig ind i Katsj eller TRIBE via dette link.

Et medlemskab koster 100 kr. årligt, og udløser straks en rabat på lejrprisen samt giver vores børne-, teenage- og ungdomsforeninger midler, som bruges til at lave kirke for børn, teenagere og unge i årets løb. Du udfylder linket med dine kontaktoplysninger. Under ‘Bynavn’ vælger du ‘København’, og under ‘Lokalforening’ vælger du Katsj (4-11 år) eller Tribe (12-30 år).

UNG / STUDERENDE 17-25 ÅR: Der er en særlig ordning for unge mellem 17-25 år, eller hvis du er studerende under 30 år. Det sker udenom nedenstående betalingssystem – benyt dette link.

Wildcard

Du har mulighed for at støtte med et wildcard, så flere har mulighed for at være med på kirkelejren. Du kan vælge at støtte med 200 kr. eller mere.

Overnatning

Vi overnatter som nævnt i køjesenge, og der er desværre ikke mulighed for enkeltværelser på selve lejren, men til gengæld er der mulighed for at booke enkeltværelse på hotellet. Du deler værelse med din mand/kone og/eller børn, hvilket håndteres ud fra din tilmelding. Ved tilmelding af en større gruppe/flere husstande, kan vi ikke garantere, at I overnatter i samme værelse/bygning/hus.

Er du ene på lejren, vil du overnatte med op til 6 andre af samme køn, og så vidt muligt inden for samme aldersgruppe.

Nogle værelser har eget toilet eller toilet og bad, mens andre har toilet og/eller bad på gangen eller i en nærliggende bygning. Når vi skal 400-500 personer på lejr sammen, så er det et stort spændende puslespil at finde senge til alle, og dermed kan vi ikke sige noget om, hvor du kommer til at bo eller hvorvidt du får toilet på værelset eller gangen før ankomst den 23. maj 2025, da der kan komme afbud og ændringer helt frem til lejrstart. Værelsesfordelingen bliver dermed ikke offentliggjort. Vil du være sikker på at have eget toilet og/eller bad eller ønsker at bo alene på et værelse, så henviser vi til hotellet eller booking af eget hus fx via Airbnb mv.

Priser – særligt dagsbilletter og hotel

Alle priser er inkl. overnatning og forplejning undtagen dagsbilletten, som kun indeholder 1 dags forplejning.

Dagsbillet er for dig, som fx ønsker at deltage på lejren lørdag den 24. maj fra morgen til aften. Har du derimod booket eget sommerhus eller lign. – og ønsker forplejning på lejren fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag, skal du købe 2 dagsbilletter pr. person (svarende til 2 døgn).

Hvis du vælger overnatning på hotel via tilmeldingen nedenfor, er forplejning på Gullbrannagården inkluderet i prisen. Morgenmad skal nydes på hotellet, men øvrige måltider indtages på Gullbrannagården.

  • Enkeltværelse – 1 person
  • Dobbeltværelse – 2 personer
  • Familieværelse – 4 personer (2 voksne og 2 børn alder 0-11 år)
  • Familieværelse- 4 personer (2 voksne og 2 børn alder 12-17 år)

Skal vi hjælpe dig videre?