Bidrag 
økonomisk

Dine gaver gør en forskel

Generøsitet er helt centralt i, hvem vi ønsker at være som kirke, og det gør det muligt for os sammen at nå vores vision om at se bølger af mennesker opleve livsforvandling gennem Jesu kærlighed.

Det koster ikke noget at være en del af Kirken i Kulturcenteret, og kirken får heller ikke nogen støtte fra staten. I stedet er kirken drevet af frivillige bidrag fra alle, som drømmer om at gøre vores fælles vision til virkelighed.

Giv et fast bidrag og få skattefradrag

Du kan blive en af kirkens faste givere ved at give et fast månedligt beløb i støtte til kirken. Blandt kirkens medlemmer vælger mange at give tiende, hvilket betyder, at man giver 10% af sin indkomst. I Danmark er der mulighed for at få skattefradrag for sine gaver til kirken gennem to forskellige skatteordninger:

 • Registreret giver: Hvor du kan få skattefradrag op til en vis grænse (ca. 18.000 kr. årligt)
 • Giverkontrakt: Hvor du gennem en giverkontrakt forpligter dig på at give et fast beløb eller procentsats af din indtægt
Giv et fast månedligt beløb

Du kan støtte kirken med et engangsbeløb eller med et fast månedligt beløb på en af følgende måder:

 1. MobilePay:
  Giv til nummer 70090
 2. Bankoverførsel:
  Giv til kontonr.: 5475 0002011756
 3. Betalingskort:
  Du kan give med betalingskort her

Efterlad et aftryk: Inkluder kirken i dit testamente

Det er muligt at donere dele af eller hele din arv gennem oprettelse af testamente. Vi har indgået en aftale med virksomheden Dokument 24. Aftalen betyder, at du kan oprette dit testamente gratis, når du vælger at skrive kirken ind i testamentet. Du bestemmer selv, hvor meget arv, du vælger at donere.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om at bidrage økonomisk

Tobias Christtreu

Regnskabschef

Få vores nyhedsbrev

Kan vi hjælpe dig videre?