Er 
du 
nysgerrig 
på 
tro?

Velkommen på Alpha

Alpha er et kursus for dig, som er nysgerrig eller bare har spørgsmål til den kristne tro.

Alpha er sociale aftener centreret om at udforske de store spørgsmål i livet i et tilbagelænet og åbent miljø gennem oplæg og gruppesnakke. 

Kurset strækker sig over 7 uger med mulighed for at fortsætte i mindre grupper efterfølgende for at udforske mere. Du behøver ikke følge med alle 7 aftener, men det anbefales, da vi udforsker et nyt emne hver gang vi mødes.

Læs mere om Alpha

“Alpha er et genialt tilbud – et sted, hvor man kan stille nogle af de vigtigste spørgsmål i livet. Findes Gud? Hvem er Han? Hvordan kan jeg komme i kontakt med Ham? Dejligt med et forum, hvor man kan komme, som man er, og dele liv og refleksioner med andre der også er nysgerrige på livets store spørgsmål.”

Marie-Ann Pålsson

En aften på Alpha

17.30 – 18.00: Velkomst og fælles måltid

18.00 – 18.45: Oplæg
Hver Alpha-aften byder på en kort undervisning. Undervisningen udforsker de store spørgsmål omkring tro og fortæller det grundlæggende elementer af kristendommen.

18.45 – 19.30: Drøftelse i grupper
Hele aftenen leder mod vores drøftelse i grupper, hvor du kan dele dine tanker om tro og liv og høre fra andre i din gruppe. Du kan deltage i snakken så meget som du har lyst til, det er op til dig.

Få vores nyhedsbrev