Kirke 
for 
børn

Børnekirken KATSJ hver søndag kl. 10.30 – 11.55

Vi elsker børn; de er en vigtig del af vores kirke! I vores børnekirke KATSJ drømmer vi om at se børn og voksne styrke deres relation med hinanden og med Gud. 

Vi har et program for børn i alle aldre inklusiv børnelovsang, relevante prædikener, mulighed for sjove aktiviteter og en snack (frugt/kiks). Alle børn under skolealderen skal ledsages af en voksen.

I vores baby-lounge tæt på KATSJ-salen kan børn i alderen 0 – 2 år lege og spise madpakker, imens forældre har mulighed for at følge gudstjenesten gennem livestream på en skærm. Forældre med små babyer op til 12 måneder har mulighed for det samme i vores ammerum, som har kig direkte ind til kirkesalen.

KATSJ lederteam

Eby Corydon

Børnepræst

Rebekka Kaastrup-Mathew

Pernille Grejsen

Babygospel

Hver onsdag formiddag har vi legestue og babygospel i vores café KANT her i Nordvest.

Efter babygospel er du velkommen til at blive i caféen, nyde en kop god kaffe og lade baby hygge sig i legestuen. Legestuen er åben: 9.30-13.00. Babygospel for 0-6 mdr.: kl. 10.15 og for 6-12 mdr.: kl. 11.00. For 30 kr. kan du og din baby få en prøvegang til Babygospel + en valgfri kaffe fra Kant Kaffebar. Derefter skal din baby være medlem, for at I kan deltage til Babygospel.

Få vores nyhedsbrev