RADIANT

RADIANT er et fællesskab for alle fra 9. kl til og med 19 år. Vi mødes alle fredage i ulige uger kl. 18.30 på Drejervej 15, 2400 København. Derudover mødes vi i livsgrupper (se længere nede) i alle lige uger. Hver søndag kl. 11-13 sidder vi sammen til Kirken i Kulturcenteres gudstjeneste - og vi ville elske at have dig med! RADIANT er en del TRIBE, som er kirkens teenage- og ungdomsarbejde, der består af 3 aldersgrupper: BLAZE (5.-8. klasse), RADIANT (9. kl-19 år) og ACT (20+). 

Vi er drevet af en masse frivillige unge, som alle sammen brænder for lige netop RADIANT-alderen. I RADIANT er vi en del af en kirke og vi tror på Jesus. Dog er alle velkommen uanset om man tror eller ej - vi vil elske at bruge tid med dig uanset. 

 
Program

I ulige uger: 
RADIANT mødes fredag i ulige uger fra 18.30. Programmet kan variere, men forvent lækkert mad (25. kr.), god lovsang, en relevant prædiken, smil, en hyggelig café med en masse brætsspil, mulighed for at købe snacks og mest vigtigt et fællesskab, hvor du kan komme, som du er! Vores største ønske er at skabe rum for nye venskaber og et sted, hvor mennesker oplever sig connectet til kirken. 

I lige uger: 
RADIANT mødes i livsgrupper i lige uger. Der er både drenge og pige livsgrupper. Det er forskellige hvor og hvornår grupperne mødes, men de har alle samme mål: at skabe et sted for gode snakke, fællesskab, nye venskaber, bøn, diskussion af store spørgsmål osv. 

Søndage: 
Under søndags- gudstjenesten sidder RADIANT sammen i den midderste sektion af salen. Derefter sidder vi også sammen i kælderen i Community Café. 
Vi holder ferie ligesom skolerne: sommer-, eftersårs-, jule-, vinter- og påskeferie. 

Kontakt: 
Du må altid kontakte Elisabeth Kaas (28305622, elisabeth.kaas@kulturcenter.dk) som er leder af RADIANT.  
 

For mere info: 
www.facebook.com/radiantkbh
www.instagram.com/radiantkbh