26. jun 2020

Rooftop Dream Nights

Den 31. maj annoncerede Jarle Tangstad, at Kirken i Kulturcenteret kommer til at gennemgå et generationsskifte i ledelsen efter sommeren 2020. Det er en tid med forventning og spænding, men også en tid til refleksion og tilpasning. Derfor inviterer vi dig til en samling med præsteteamet i kirken, hvor du kan dele dit hjerte og din vision for kirkens fremtid. Vi ønsker at fejre det Gud har givet denne kirke og det som gør den unik, og høre dine tanker og drømme om hvor Gud vil lede os hen. Vi har sat 6 aftener af til dette og vi opmuntrer dig virkelig til at lave en reservation for dig og din familie til at deltage ved en af disse aftener.

PROGRAM: Aftensmad med præsterne på altanen på 5. etage. I løbet af tiden sammen vil vi høre din historie og dine tanker om fremtiden. Vi TROR PÅ, at Gud har kaldet dig til denne kirke med et formål. Det der ligger os på hjerte, er at få en dybere relation til hinanden og fortsat bygge et fællesskab med en brand for Gud og denne by.

TIDSPUNKTER (alle de angivne dage 17:30-20:00):
RESERVÉR VED AT KLIKKE PÅ EN DATO NEDENFOR:

Mandag den 13. juli

Tirsdag den 14. juli