26. jun 2020

"DU GODESTE!" -sommertema 2020

"DU GODESTE!" -tema for sommeren og tilhørende program:
Hele sommeren sætter vi fokus på Guds godhed. Det er den, som bevæger os til vækst og forandring. Vi tror på at Guds godhed inspirerer os til at skabe forandring – i vores egne liv og i forhold til vores medmennesker. Hver søndag i perioden 5. juli til og med 2. august vil der efter gudstjenesten kl. 11.00 være en udvidet 'sommerversion' af Community Café. Her vil være grill, sjov, sommer-snacks og rig mulighed for fællesskab.

Anderledes søndage for børnene i sommerferien
I perioden 5. juli til og med 2. august er børn mere end velkomne! Der vil være 'aktivitetsposer' for børnene, men der vil ikke være sædvanlig børnekirke. Vi anerkender det ekstra pres, som nedlukningen af Danmark i forbindelse med COVID19 pandemien har været for familierne – samtidig vil vi gerne give vores kreative og værdsatte børnekirkemedarbejdere en tiltrængt pause til at lade op til næste sæson. Er du interesseret i at være med på holdet som frivillig i KATSJ, er du velkommen til at kontakte vores børnepræst Matt Thompsen på matt.thompsen@kulturcenter.dk

Worship n' Watermelon – hver onsdag
Dette er en invitation til fællesskab, lovsang, bøn og sommer-hygge! Hver onsdag vil vi mødes kl. 18.30, hvor vi starter op med vandmelon. Derefter vil vi lovsynge sammen og give god tid til bøn for menigheden. Vi er i en tid med forandring og sammen vil vi søge Gud for den næste sæson i kirkens liv. Vi slutter af med en halv times fællesskab med lidt overraskelse til ganen.