24. aug 2021

Frikirkelig konfirmation 2021/22

For alle i 7. og 8. klasse samt deres forældre: Onsdag den 13. oktober klokken 17 starter dette års Frikirkelig konfirmations forløb op med et forældremøde. Her vil lederne præsentere sig for forældrene og sørge for at forældrene får information om hvad Frikirkelig Konfirmation er. Blandt andet snakker vi om indholdet i undervisningen, tidsplanen og festsøndagen, der kommer til at ligge på et tidspunkt i Maj 2022. Undervisningsforløbet strækker sig over 20 gange, hvor den første undervisningsgang er den 27. oktober klokken 16.30. Undervisningen omhandler alt fra Bibelen til Bøn, fra Synd til Tilgivelse og fra en relation med Jesus til en relation med omverden og hinanden. Der vil være rum for teenagerne til at stille både lette og svære spørgsmål med ledere, der gerne deler liv og erfaringer, og som gerne vil hjælpe teenagerne med deres livsvandring i troen på Jesus.

Tilmelding af teenager sker til en af følgende:
Katarina@holmgreenfalk.dk
Frederik.hoejgaard@kulturcenter.dk