23. mar 2021

INFORMATION OM GENÅBNING

Efter lang tid med nedlukning, øget restriktioner og skærmtid GLÆDER vi os til at mødes igen fysisk! Forberedelserne er i fuld gang i hele kirken: Den 4. april – påskemorgen - er der igen åbent for gudstjenester på Drejervej! Samtidig er der godt nyt til alle børnefamilier og livsgrupperne kan begynde at mødes igen.

Gudstjenester
Vi følger alle guidelines fra sundhedsstyrelsen og kirkeministeriet, derfor vil gudstjenesten se lidt anderledes ud end vi er vant til: Der er krav om øget antal kvadratmeter; så selvom vi har en stor sal, kan der maximalt sidde ca. 140 personer i salen ad gangen. Derfor vil der være gudstjeneste både kl. 10.30 og kl. 12.30 – tilmelding er nødvendigt. Gudstjenesten vil maksimalt være 50 minutter, vi skal bære maske og der bliver ikke fællessang, som vi kender det. Derimod vil vi bruge anledningen til at udtrykke os på andre kreative måder og være sammen om at tilbede Jesus. Der er stadig ONLINE gudstjeneste hver søndag kl. 11.00
TILMELD DIG HER

Livsgrupper
De fleste livsgrupper har været online de sidste fire måneder. Vi ved at mange længes efter fysisk fællesskab. På trods af afstand har vi mange rørende tilbagemeldinger om mirakler, håb og støtte i denne tid gennem livsgrupperne. Vi opmuntrer nu alle livsgrupper til at begynde at mødes fysisk igen – allerhelst udendørs og under hensyn til det enhver tid gældende forsamlingsforbud. Vil du deltage i en livsgruppe, så find information her .

Familiegrupper
Da det nu er tilladt at mødes i foreningsliv op til 50 personer ad gangen, er det en glæde at invitere til lørdags-familie-træf. Lørdag den 3. april kl. 13.00 er der ”easter-hunt”, pandekager over bål og meget mere. Vi tror på at fællesskabet er noget af det allermest vigtige lige nu. Mange har ikke set hinanden i månedsvis, og for mange børn er det længe siden de var sammen med deres kirkefamilie. Derfor har vi prioriteret leg og samvær meget højt, så børnene kan finde sammen igen efter lang tids adskillelse.
Få opdateringer om events og følg med her

KATSJ børnekirke (0-11 år)
Børnekirken glæder sig til at slå dørene op til børnekirke søndag den 2. maj. Medarbejderne er i gang med at gøre klar til en super forårssæson i KATSJ. Vi håber at alle børnefamilier vil gøre brug af tilbuddet om familie-træf i april måned. Hver søndag er der ONLINE børnekirke kl. 10.00 med Pernille og Monica – Selvom det er for børn, så ved vi at mange voksne nyder at se med!
Se med her

Blaze (5.-8. klasse)
I BLAZE har vi været samlet online hver onsdag kl. 19-20, hvor vi har været samlet i grupper og snakket om tro og trivsel, spillet online spil og haft fællesskab på den måde med hinanden. Der har været en rigtig god tilslutning til vores online program, og selvom at det har været godt at mødes, så har vi alle hungret efter fællesskab med hinanden fysisk. Derfor er det nu med glæde og begejstring, at vi er begyndt at mødes fysisk udendørs i grupper op til 50 personer i kirkens baggård. Her er der gang i bålhytten og boldburet og samtaler folk imellem.
For mere info klik her

Radiant (9. klasse til 19 år)
I RADIANT har vi de sidste måneder være online med livsgrupper, fælles andagter på vores Facebook gruppe og spilleaftener. MEN nu har vi den glæde at kunne mødes fysisk igen, da vi er en forening. Sikke en succes det har været! Vi har været i kirkens gård og haft bål, spillet bold og nydt fællesskabet. Der er en helt særlig genforeningsglæde! Hvis du eller din teenagere vil se mere, kan du følge med her , og hvis du er i RADIANT alderen (9. kl. - 19 år) og vil være med i vores Facebook gruppe, så ansøg bare her .

Act (20 år-)
I Act mødes vi fortsat i vores livsgrupper online. I løbet af vinteren har grupperne mødtes hhv. online og fysisk til gåture i grupper af 5. Der har været en efterspørgsel efter grupper, og flere af vores grupper er fyldte, så derfor startede der også endnu en livsgruppe op. Det er dejligt at mærke, at livsgrupperne gør en forskel i folks liv og er til opmuntring for den enkelte. Vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer for vores ungdomsarbejde og der drømmes og planlægges mod et fantastisk ungdomsarbejde. Vi glæder os til at se dig – fysisk – for vi har nu mulighed for at mødes igen op til 50 personer.
Har du lyst til at vide mere, så klik her.

Aktive Seniorer
I den sidste tid har vi sendt online Frokostmøder via Aktive Seniorers Facebookgruppe og via YouTube. Vi er nu glade for at kunne fortælle, at vi fra den 7. april 2021 igen kan mødes fysisk. Indholdet af disse møder spænder lige fra debat om aktuelle emner, sang og musik til bibelske temaer. Ifølge corona-guidelines kan vi fra 7. april mødes op til 50 personer. Vores samling er fra kl. 11.00 – 11.50(Der er desværre ikke mulighed for fællesskab i café Kant efter mødet). Vi glæder os til at se dig!
Bliv en del af facebookgruppen