21. nov 2016

Julefest

Vi er i fuld gang med at gøre klar til julen. En af de ting vi glæder os specielt til er julefesten for kvinder og børn på asylcentrene. Det er i år det femte år i træk, hvor 300 kvinder og børn er med til julefesten i vores hus. Som noget helt nyt ønsker vi i år også at lave en julefest for områdets udsatte børnefamilier som ikke har så meget her op til jul. 

Vi ønsker at være en kirke som rækker ud til vores område og hjælpe dem som har behov. Det gør vi ved at samarbejde med kommunens børn og unge team, som vælger de familier som ikke har så meget. Vi vil invitere dem ind til en julefest, hvor der vil være juleteater, julesange og dans samt et eventyrligt juleland, hvor børnene kan gå juleamok i peberkage huset, ved julemandens kane, sneboldlandet eller hygge sig ved julealfernes klippeklister værksted.  
Dette er et meget ambitiøst projekt som kræver mange hænder. Vi ønsker at give det bedste vi har for at vise dem den samme kærlighed som Jesus har vist os. De to fester afholdes lørdag d. 10. december kl. 12 -21 altså samme dag og med en times mellemrum.  

Hvis vi som kirke skal lykkes i at række ud til dem som er omkring os i vores lokalområdet – så skal vi gøre det sammen. Vi har brug for dig!

Du kan tilmelde dig som frivillig, ved at sende en mail til ktk@kulturcenter.dk med navn og telefon nr. så får du en mail med yderligere information om dagen. 

image