20. mar 2020

Alle større arrangementer udskydes eller aflyses

På grund af coronavirus bliver alle større arrangementer i maj måned 2020 udskudt eller aflyst:X
Vi ønsker at melde udskydelser og aflysninger ud i god tid til alle, som måtte blive berørt af dette.
Dette er arrangementer, som kræver planlægning i god tid og som samler mange mennesker fysisk det samme sted.
To ting som ikke er muligt i en tid med historisk nedlukning i Danmark

The Party den 5. april 2020 er aflyst
Vi glæder os til at holde en fest for alle i kirken, deres venner og lokalsamfundet, når Danmark åbner op igen!

Frikirkelig konfirmation 10. maj udskydes til efter pinse
Ligesom Folkekirken aflyser alle konfirmationer, er vi desværre også nødt til dette.
Vi håber på at kunne gennemføre Frikirkelig konfirmation søndag den 14. juni i stedet.
Det bliver endeligt bekræftet når vi kommer til slutningen af april og forhåbentligt har et bedre overblik over tidshorisont og konsekvenser af den nuværende caronakrise.

Menighedsmøde 17. maj udskydes
Vi vil sikre god information og en ny mulighed for at samles, når situationen i Danmark tillader det.