19. jun 2015

Sommerafslutning i ”Aktive Seniorer”

Onsdag den 17. juni fra kl. 10.00 til 16.30 holdt ”Aktive Seniorer” sommerafslutning. 95 aktive kvinder og mænd havde tilmeldt sig den oplevelsesrige dag! Formiddagskaffe på Drejervej og derefter på tur til ”Bakken”

 

Kl. 10 mødtes ”Aktive Seniorer” til kaffe og rundstykker i caféKant. Solveig Lorenzen og Knud Ipsen var værter. Solveig bryggede en masse kaffe og hyggede om os alle. Vi fik et opmuntrings ord med på vejen af Knud omkring den essentielle værdi af at leve som kristen.

 

En stor dobbeltdækker, Setra 5431 DT fra Kolls Turist rullede ind på Drejervej ved 11-tiden. Kaffen blev drukket færdig og der blev ryddet op i en fart!

Ind i bussen steg 86 af de ”Aktive” og Setraen tog kurs mod Klampenborg Station.

Asbjørns Berlingo og Jørgen Christensens Mercedes drog af sted med resten.

 

I 12 store kapervogne gik turen herefter gennem Dyrehaven fra Klampenborg Station. Vi fik ro i sjælen! Vi nød bøgeskovens stadig vårgrønne farver. Der hørtes kun lyden af hestenes hove og plumpene af de grågrønne pærer, som dampende og ”duftende” ramte vejen.

Ok! Der var også megen pludren. Og latter! I en af vognene fortalte passagererne vanvittige historier fra det virkelige liv! Gæt, hvem der sad med i den vogn! I en anden var der også beretninger blandt andet om en kakadue, som råber ”Dyreplager” efter sin ejer! Frokosten blev indtaget på ”Restaurant Bøgely”. Det var en fantastisk oplevelse! Kan kun anbefales!

Så kom regnen!

Heldigvis kun finregn til at begynde med. Vi fik set Korsbæk, godt nok uden guide, så det begrænser indtrykkene; men Skjerns magasin og Dyrehandler Larsens ude-das med Hitler på indersiden af låget, fik vi dog med! J

Regnen ”tvang” efterhånden os alle ind på cafeer rundt omkring på Bakken, hvor der gik en times tid med snakken over kaffen.

Så spredtes vi for alle vinde, da klokken var ca. 16. 15. Nogle tog toget hjem fra Klampenborg Station, andre hoppede ind i dobbeltdækkeren eller kørte i Mercedes eller Berlingo tilbage til Drejervej.

Tak for en herlig dag alle sammen! Hav en god sommer.

image
image
image
image