18. jun 2021

Medarbejdernyt

Foråret 2021 har budt på mange forandringer i ledelsen af kirken. Dette gælder også kirkens medarbejderstab, hvor vi skal sige farvel til flere højt værdsatte medarbejdere. Vi kommer til at savne hver eneste en, og vi ved at for dem alle gælder det, at de har tjent med passion og stort engagement, drevet af deres kærlighed til kirken og det kald, som Gud har lagt på deres hjerter! Vi ønsker at sende alle godt videre; det gjorde vi i søndags den 13. og nu på søndag den 20. juni, hvor vi siger en ordentlig tak til dem alle, og velsigner deres næste kapitel. 

 

Stephanie Lund:
Stephanie startede I efteråret 2016 som ansvarlig for gudstjenesterne og en del af præsteteamet. Siden har Stephanie også været involveret i netværksteamet. I den sidste periode har det været en brændende passion for børn med særlige behov, som haft Stephanies opmærksomhed. Et område, som Stephanie slet ikke er færdig med at udforske. 

Birgitte Feldborg:
For to år siden startede Birgitte i netværksteamet med særligt fokus på mentorlederne. Birgitte har skabt stor tryghed blandt livsgruppe-lederne. I løbet af de sidste to år har Birgitte været initiativtager til familiegrupperne, kvinde Encounter og Men’s day. Birgitte har altid haft passion for livsgrupperne og at se mennesker vokse i liv og tjeneste. 

Anegrete:
I 15 år har Anegrete trofast taget sig af receptionen. Det er blevet til utallige samtaler, bookninger og konferencer.  Anegrete har altid interesseret sig for mennesker og været klar til at møde folk med et smil. Vi er utrolig taknemmelige for Anegretes hjerte og store engagement i menigheden gennem alle årene. 

Nick Hansen:
Nick har været ansat som præst i 4 år. I denne periode har Nick været engageret med rigtig mange ting. Lige fra produktion i CMF til at lede kirkens præsteteam. Nick har altid tænkt i helheden og har gennem alle årene vist sit tydelige hjerte for mennesker og Ordet. Pr. 1. august starter Nick som leder af den danske afdeling af Den Kristne Ambassade i Jerusalem.  

Brian, Christa og Tori Isidore:
Familien Isidores kom til kirken for 4 år siden for at engagere sig fuldt og helt i tjeneste for kirken og for Danmark. Brian og Christa har gjort en enorm indsats i Dinner is for Friends, daily devotions og ikke mindst i community Café teamet. Altid med øje og hjerte for mennesker. Nu tager de til USA på velfortjent orlov og fornyet fundraising. Vi glæder os til at se, hvad næste kapitel af deres tjeneste byder på. 

Daniel Ringsmose:
Daniel blev i 2007 ansat som ungdomspræst i kirken. Siden har Daniel fungeret som ansvarlig for gudstjenesterne og senest som chef i café Kant. Uanset om Daniel skulle prædike til en gruppe unge eller tilberede et måltid mad, så har det været med engagement og et kald til at gøre en forskel. 

Benjamin Uhrenholdt:
Benjamin har været en del af denne kirke i årevis og har i en periode blandt andet siddet i menighedsrådet. De sidste mange år har Benjamin været ansvarlig for kommunikation i kirken. Benjamin er en meget afholdt medarbejder og har en udpræget sans for kvalitet og er serviceminded. Hans kone Christina Uhrenholdt har takket ja til et kald som børnepræst i AalborgCitykirke. Derfor flytter hele familien til det Jyske. Vi ønsker Guds rigeste velsignelse og familien og deres fremtid.

image
image
image
image
image
image
image