17. jul 2015

”Perfekt i det uperfekte”

Forvandling 2015 med temaet ”Perfekt i det uperfekte” bliver årets konference for kvinder i alle aldre, hvor du sammen med en masse andre vil blive udfordret og inspireret af bl.a. Jennifer DeWeerdt (USA), Rita Elmoynar mfl. Samtidig kan du deltage i og blive fyldt op af lovsang ledt af bl.a. Ellie og Martin Smith (UK). Desuden har vi vanen tro nogle overraskelser i ærmet i løbet af konferencen. Vi er allerede spændte på, hvad Gud kommer til at gøre i vores menighed, såvel som rundt i landet, gennem denne weekend i september.

Mændene er også inviteret // Igen i år har du som mand mulighed for at være med som ”Gentleman”. Alle de fyre, der har været med de tidligere år, kan bekræfte, hvor sjovt det har været at stå sammen om at give kvinderne en fantastisk konference. Du kan være med i alt fra en halv dag, til hele konferencen.

Tilmeld dig som Gentleman her

 

Køb din billet i juni og spar penge // Din billet til konferencen koster 600 kr. men juni måned ud er der en særlig early bird pris på 500 kr. og grupper på 10 personer sparer yderligere 10 %.

Se mere og køb billet på forvandling.dk og følg med på facebook.

image

Forvandling 2015