17. aug 2021

Varmt välkommen til Eric og Erika

Efter en lang proces med generationsskifte og nedlukninger fik vi endelig muligheden for at tage et skridt ind i et nyt kapitel i kirkens historie med indsættelsen af vores nye lederpar.

Søndag den 16. august kunne vi - efter en turbulent periode i kirken med en lang og svær proces med generationsskifte og coronanedlukninger - indsætte vores nye ledende præstepar Eric og Erika Andersson. Alle corona restriktioner var væk, og timingen kunne ikke være bedre for os som kirke. Mange var mødt frem for at bakke op om indsættelsen og nyde det store kirkefællesskab, som har været spredt i lange perioder og skjult bag en skærm til online kirke. En historisk vigtig dag, hvor vi som kirke træder ind i et nyt kapitel og har gjort os klar til, at Gud bringer os ind i en fornyelse af det kald og mandat, vi har som menighed i København.

Det var netop budskabet fra Eric Andersson, som prædikede Jesu lignelse om den skjulte skat på marken. At kalde menigheden til arbejde på marken, så det bliver lettere for københavnerne at finde den skjulte skat, som er Kristus. Det bliver også fokus de kommende søndage, hvor Eric vil prædike under temaet "GOD ❤️ CPH". Selve indsættelsen blev ledt af menighedsrådet og Jarle Tangstad, og omsluttet med stående applaus fra menigheden, som fik de store smil frem hos Eric og Erika. En helt igennem varm og festlig søndag med alt fra højtidelighed, dyb taknemmelighed og masser af smil. Mange var lykkelige over, at vi igen kan være mange sammen i vores kirkefamilie. Det blev også nydt til fulde under den efterfølgende reception i Community Café i Café Kant, som bød på jordbærkage, kaffe og livlig snak. 

FAKTA OM ERIC OG ERIKA
Eric og Erika blev kaldet til menigheden i foråret 2021 i forbindelse med generationsskifteprocessen efter Jarle og Merete Tangstad. Eric har de sidste mange år fungeret som ledende præst i Filadelfia Stockholm/Sverige. Vil du lære Eric og Erika lidt bedre at kende, så kan du se et interview med dem her.

image
image
image
image
image
image
image
image