14. apr 2015

Ny præst i Kirken

Præsteteamet i kirken i Kulturcenteret bliver udvidet når Sam Michaelsen tiltræder som præst på deltid fra den 10. april. 
Sam Michaelsen med konen Josephine og deres to børn har været en del af Kirken i Kulturcenteret de sidste to år. De har begge tidligere stået i lederskab i frikirkelig sammenhæng, hvor Sam var ungdomspræst og Josephine stod med lovsangen. 
”Sam har et stort hjerte for menigheden og et stort ønske om at tjene med,” siger Jarle Tangstad, ledende præst. ”Han har fra starten løftet på en sådan måde, at det blev tydeligt for os, at han ville være en stor gevinst for resten af præsteteamet og kirken.”
Livsgrupper er et af de områder, hvor Sam er gået ind. Han er gruppeleder og en del af en af kirkens mentorgrupper, hvor gruppeledere mødes for at blive inspireret og dele erfaringer. Til maj måneds store konference AWAKE er det også Sam, der skal organisere hele frivillighedsindsatsen, der skal få konferencen til at lykkes. 
Udover disse områder kommer Sam blandt andet til at være involveret i bibelskolen og velkomstteamet. 
Ved siden af sin tjeneste som præst har Sam taget en kontoruddannelse, og har arbejdet i den private sektor. I øjeblikket er hans job dog indenfor Kriminalforsorgen. Et job han fastholder indtil videre, da præstejobbet foreløbig kun er på deltid. 

 

image
image