11. apr 2020

Påskemorgen i Guds hus

”Ved at se frem til den glæde, som ventede ham, kunne han udholde skammen og døden på korset, og NU SIDDER HAN PÅ TRONEN VED GUDS HØJRE HÅND.” (Hebr 12, 3)

Selvom verden er uretfærdig og uforudsigelig i disse uger, så ændrede påskemorgen alt! Vi har håb, glæde, fred og frelse hos en almægtig Gud.
Lad os sammen lade glæden ved påskemiraklet fylde vores tanker og sind. Hans sejr, hans frelse, hans liv er dit – for du er hans elskede og udvalgte.

Påskemorgen
Kirken består ikke af en bygning, men af levende mennesker, som sammen tilbeder Jesus. Det har vi alle muligheder for påskemorgen, selvom påskegudstjenesten foregår online.
SAMMEN vil vi tilbede ham med påskens sange, Vi vil lytte til påskebudskabet og hans opstandelse, og SAMMEN vil vi tage nadver – hver for sig. Forbered dig på nadveren ved at have lidt saft/vin og et stykke brød klar til gudstjenesten. Klik her for at se med live

Efter gudstjenesten er der som noget nyt mulighed for at deltage i vores virtuelle lobby. Det er en mulighed for via sms og kommentarer på FB at stille spørgsmål eller komme med kommentarer til prædikenen samt at få direkte online forbøn. Klik her for at se begivenheden 

image
image