10. sep 2021

Info om børnekirke

Katsj ønsker snart igen at kunne byde børn og familier tilbage i børnekirke.
Vi drømmer stort i disse dage og er i gang med at forme en børnekirke for hele familien, men ind til vi er klar vil vi i de første måneder åbne op for det, vi kalder Katsj Light! Første gang bliver søndag den 19. september. Katsj Light byder på sang og musik, aktiviteter, let forfriskning og en forkyndelse, som er delt i to grupper - de mindste og de ældste. Alle børn starter og slutter i Rød sal. Har du børn som ikke er i skolealderen, skal dit barn følges med en voksen hele programmet igennem.

Malene Funch Sørensen er vores nye leder for kirkens børne- og familiearbejde og sammen med en KATSJ-arbejdsgruppe vil de over de næste par måneder arbejde på at skabe nye ideer, rammer, formidling af Guds ord og meget andet for kirkens og byens børn. De glæder sig til at hilse på jer alle igen til opstart den 19. september!

For spørgsmål skriv til leder for børne- og familiearbejdet: mfs@kulturcenter.dk

Familie-grupper på udvalgte lørdage:
Er du interesseret i at mødes med andre familier, så har vi familiegrupper, som mødes i naturen på udvalgte lørdage. Henvendelse til Ruben og Hanne Falk via FB-gruppe for forældre.

De bedste hilsner
Malene Funch Sørensen