10. okt 2016

Friends Community Kitchen

Hver onsdag mødes vi kl. 18:30-21 og spiser sammen i Café Kant, på tværs af kultur og alder. Vores slogan er: ”Kom som du er – Betal hvad du har lyst til”. Der er ingen fast pris på maden og vi opfordrer alle til at betale efter hvad de er i stand til. Referenceprisen er 40 kr. Nogle betaler mere, andre betaler mindre eller spiser gratis. Maden er lavet af forskellige frivillige kokke og du kan blive en af dem, hvis du har lyst og lidt erfaring.

Vore værdier er:

-Fællesskab - Til Friends Community Kitchen ønsker vi at møde nye mennesker med åbenhed og tro på at vi kan berige hinanden gennem venskab.

-Respekt - I Friends Community Kitchen respekterer andres kultur, væremåde og tro, og vi ser forskellighed som noget positivt.

-Generøsitet – I Friends Community Kitchen bidrager vi alle som vi kan, således at alle har råd til et godt måltid mad.

Så tag en ven under armen og kom og mød nye mennesker over et godt måltid mad. Den sidste tid har menuen stået på: Chili con/sin carne. Gullasch med kartofler, salater og vegansk Mad. Tarteletter med høns og med vegetarisk fyld. Indisk Butter Chicken og Vegan Curry. Ægypiske retter.

Der er også mulighed for at spille brætspil, og i disse måneder kan man også vælge at høre et kristent diskussionoplæg af Mikael Wandt Laursen, i et tilstødende lokale efter maden.

Vi ser frem imod en hyggelig aften og håber vi ses!

//

Every Wednesday at 6:30 to 9 we eat and talk across all cultures and ages. Our slogan is: "Come as you are. Pay as you feel."

There is no set price for the food. We encourage everyone to pay as they are capable of. 
The food is made by various volunteer cooks. You could become one of them, if you have experience in this direction. 
Our values at Friends Community Kitchen:
Community – At Friends community kitchen we want to meet new people with openness and believe that we together can enrich one another
Respect - At Friends community kitchen, we see diversity as a value and respect others culture, attitudes and beliefs
Generosity - At Friends community kitchen we all contribute as we can so everybody can afford a good meal.

image
image
image