10. nov 2020

Medarbejdernyt

I en tid med mange forandringer er det naturligt at dette også afspejler sig i medarbejdernes porteføljer og ansvarsområder.
Derfor kommer her lidt opdatering på dette område.
For mere information se her

Stephanie Lund
Stephanie er en stærk leder med mange ressourcer. Hun er født og opvokset i USA og bor i Danmark på fjerde år med Lasse Lund og deres to børn.
Hun har over de sidste år arbejdet med både gudstjenesterne og livsgrupperne.
Nu får Stephanie mulighed for at udvikle og opbygge vores nye KATSJ+ program for børn med særlige behov.
Dette gør Stephanie i samarbejde med Kezia Erwill, som også har et stort hjerte for dette område.
Du kan høre mere om Stephanies passion og tanker for børnene i KATSJ+ her

Kate Olsen
Kate kommer fra Australien og har været i Danmark siden sidste jul. Hun har nu fået missionærvisa og kommer til at arbejde i kirken som sådan.
Kate er en gave til kirken og vi er taknemmelige for at en så passioneret leder har fundet vej til os. Kate kommer til at være en del af netværksteamet og vil være teamets facilitator. De øvrige i netværksteamet er Birgitte Feldborg og Jojie Teruel.
Vi tror på at Kate kan være med til at løfte livsgrupperne til et endnu stærkere niveau.

Amy Hill
Amy Hill befinder sig i en ny sæson i livet, som falder sammen med at Creative lab Academy afsluttes. I løbet af de sidste 12 år har Amy ledet teams i kirken fra Creative Lab; KATSJ til store festlige begivenheder og vores engagement i den lokale borgeralliance, Medborgerne.
Amy er drevet af sin passion for at investere i lokalsamfundet. Amy har også været meget aktiv i overgangen til Onechurch, da hun er en stærk forkæmper for de dynamikker, der er opstår når forskellige generationer, kulturer og etniciteter mødes.
Amy er en højt værdsat medarbejder, der har sat et stort og vigtigt aftryk. Amy vil fortsat have sin vanlige gang i kirken som aktivt, engageret medlem. Vi er utroligt taknemmelige for Amys tjeneste.

Peace
Peace kender vi som en vellidt præst, der har taget et stort ansvar for Thai-fællesskabet samt forbønstjenesten i kirken.
I lang tid har Peace følt et kald til at tage hjem til Thailand for at inspirere og udruste andre unge Thaier til at blive missionærer.
Peace har skrevet en bog på thai om emnet, og oplever at timingen til at tage hjem er nu. Søndag den 8. november tog vi afsked med Peace.
Selvom Peace vil blive savnet meget og dybt; så er det med stor respekt og et ønske om at velsigne Peace, at vi siger farvel.