10. jun 2021

Juli måned i kirken

Online gudstjenester i juli måned
I juli måned bliver søndagsgudstjenesten kun sendt online. Der er ikke gudstjeneste i salen på Drejervej. Vi har palnlagt en serie om "Kristus er verdens håb", hvor Mikael Laursen over fire søndage vil åbne dette emne op. Gudstjenesten kan du se i sommerhuset, på stranden eller derhjemme.

Sommer Watch parties på Drejervej i Café Kant
For alle som ønsker fællesskab omkring gudstjenesten er der inviteret til watch party i Kant. Vi sidder rundt om caféborde og får en let servering og sammen ser vi den online gudstjeneste. Derefter er der samtale og bøn rundt om bordene.. I forbindelse med Watch Party i Cafe Kant i juli måned er der desværre ingen særlige tilbud til børn.
Du kan tilmelde dig Sommer Watch Party her.

Fællesskab i løbet af Juli måned
I år har vi udfordret det udvidede lederteam og andre i menigheden til at lave forskellige sociale events i løbet af juli måned. Hvis du har lyst til at lave et lille event, som er åbent for andre i kirken i løbet af sommeren, kan du lave et event her(NB: eventet skal godkendes, før det synliggøres). Her bestemmer du hvad, hvornår og hvor mange der er plads til og om det er for en bestemt gruppe mennesker. Eventsne vil blive opdateret løbende gennem sommeren og kan findes her.

image
image