image
10. feb 2019

Friends and Family udvider

Friends and Family udvider med en formiddagcafé for voksne hver anden onsdag kl. 10-12 i ulige uger efter længere tids ønske om at give de voksne i Friends and Family en ekstra mulighed for fællesskab og frirum.

Frivilligkoordinator Peter Mikkelsen fortæller: ”Vi har gennem det sidste trekvarte år haft et ønske om at kunne give de voksne i Friends and Family mulighed for at mødes noget oftere end hver fjortende dag. Så det er derfor en glæde for os, at vi nu også kan tilbyde en voksen café onsdag formiddag. Dermed er det muligt at mødes hver uge. Det er vort ønske, at komme et spadestik dybere i samtalerne, at skabe rum for stærkere venskabsopbygning og give tilbud om et kursus om den kristne tro.”

Kirken har siden foråret 2017 i samarbejde med Blå Kors drevet et Friends and Family familienetværk for voksne og børn i Københavns Nordvest kvarter, der har brug for et fristed i hverdagen med inspiration, støtte og hjælp til at møde hverdagens udfordringer og problemer. Friends and Family skaber et trygt sted, hvor der er plads til alle. Der er fællesspisning, andagt og mulighed for personlig rådgivning hver anden onsdag kl. 16:00-18:30 i lige uger og nu også formiddagcafé med kaffe, brød og fællesskab hver anden onsdag kl. 10:00-12:00 i ulige uger.

Du kan få mere information om Friends and Family og høre om muligheden for at engagere dig frivilligt på:tina.andersen@kulturcenter.dk ellerpeter.mikkelsen@kulturcenter.dk

Du kan også være med til at støtte Friends and Familys arbejde og den nye formiddagcafé økonomisk med et fast månedligt bidrag. Støt Friends and Family.