10. apr 2019

Spændende nyt fra KATSJ

Efter en lang proces hvor vi har været på udkig og bedt om en ny børnepræst, så er brikkerne endeligt faldet på plads; og vi er glade for at kunne præsentere Mathew Thompson: 

Vi er begejstret og taknemlige over at kunne byde Signe og Matt Thompson med deres fire børn velkommen til Kirken i Kulturcenteret. Matt bliver en del af staben i rollen som børnepræst fra d. 1. maj 2019. Som kirke ønsker vi det allerbedste for vores børn, og vi ser frem til at mærke Matts hjerte og se hans kompetencer udfolde sig i den større sammenhæng med visionen bag One Church, og i at hjælpe børnene I KATSJ børnekirke udvikle sig og trives. 

Vi oplever Matt som en energisk og autentisk person, som møder mennesker omkring ham i øjenhøjde. Han er nysgerrig efter at lære mere omkring vores kirke, det lokale område og det danske sprog.  

Matt er uddannet jurist, har startet sin egen virksomhed op, har arbejdet som teenagepræst og været skolepræst ved en af Melbournes største privatskoler. 
Signe og Matt mødte hinanden i Kolding, hvorefter Signe flyttede til Australien, hvor de blev forlovet og endte med at blive gift i Brønderslev. De har boet i Australien i flere år og har nu 4 dejlige børn: Tobias, Felicity, Audrey og Emma.  

Lad os give familien den bedste velkomst! Som lederskab er vi dybt taknemlige. 

Update om Amy Hill
Amy Hill fortsætter som projektleder for KATSJ Creative Lab, som fornyelig er blevet inviteret ind i et nyt spændende samarbejde med Dansk Ungdoms Fællesråd under projektet ‘Alle Unge i Fællesskabet’. Kirken i Kulturcenteret ser frem til at se hvordan KATSJ Creative Lab kan blive en endnu større ressource for kirken og ind i vores lokale område. Målet for Creative Lab er at hjælpe børn til nye venskaber kreativ udfoldelse. 

Amy har været børnepræst siden 2011 og vil gå ind i en ny rolle som leder af frivillighedskulturen i Kirken i Kulturcenteret. Amys fokus kommer til at været at skabe og etablere en struktur som kan styrke frivillighed og fælleskultur, hvor mennesker har mulighed for at opdage deres gaver og talenter, have mulighed for at udvikle sig og trives som frivillig. 

Update om Thomas Laugesen
Thomas Laugesen får det overordnede ansvar og det pastorale opsyn med de generationelle grupper fra “ble til ph. D"(0-30'erne). Dette har været en drøm fra lederskabet og vi er spændte på at se, hvordan fokusset på tværs af generationer vil blive en velsignelse og skabe kontinuitet for vores børn, teenagere og unge.  

Som en tværgenerationel og dansk-multikulturel kirke, ønsker Kirken i Kulturcenteret at investere i vores yngste generationer. Vi tror på at de kommer til at spille en utrolig vigtig del af vores kirke, de er fyldt med potentiale og at de kommer til at få indflydelse på vores by og nation. 

På vegne af præsteteamet, 

Jarle Tangstad

image
image
image