08. jan 2021

Better is one day in your courtyard

I en tid hvor vi ikke kan være fysisk sammen så ønsker vi særligt at highlighte de ting hvor vi kan have fællesskab sammen som kirkefamilie.

Livsgrupper
Først og fremmest så har vi livsgrupper hvor vi samles online. Hvis du ikke er en del af en livsgruppe vil vi på det varmeste anbefale dig at tilmelde dig en og afprøve dette fællesskab.

Onlineservice
Vi har onlinegudstjenster hvor vi sammen vil tilbede Jesus  rundt omkring i vores hjem. Kom og deltage i en søndagsgudstjeneste, det er kl 11:00 - og smid gerne en kommentar så vi kan hilse på dig.

Link til online gudstjeneste på Youtube

Link til online gudstjeneste på facebook

Daglig inspiration i januar måned
Hver morgen vil der kl 6 være en kort andagt fra en af kirkens præster eller ledere.
Du kan finde de daglig inspirations videoer her:

21 dage med bøn
Fra mandag den 11. januar så har vi 21 dage med bøn, hvor vi sammen som fællesskab ved bede for hinanden, vores kirke, vores by og vores Land.

Vi starter 2021 med 21 dage med bøn.
De næste tre uger vil vi  mødes på zoom morgenbøn og aftenbøn hver tirsdag, onsdag og torsdag.
Morgenbøn er fra kl 8:30- 9:00
Aftensbøn er fra kl 19:00 - 20:00

LINK til bønnesamling

Kirkemøde den 17. januar:
Hvis du er nysgerrig på, hvordan det går med generationsskifteprocessen, så er der mulighed for at blive opdateret søndag den 17. januar på et Zoom-møde.
Desuden vil der være lidt kort nyt om andre områder i kirken – blandt andet om, hvordan vi håndterer corona-restriktionerne og hvad du skal være opmærksom i den forbindelse.
Vel mødt. Du finder link til informationsmødet her