07. sep 2021

Tilbageblik på ACT SERVICE

Den 29. august havde kirken sin første Act Service (Gudstjeneste for unge voksne) søndag aften. En fantastisk aften med 80 mennesker, hvor fællesskabet med hinanden og Gud var i centrum. Det var tydeligt, at vi alle havde savnet at kunne samles både med hinanden, men også om Jesus. Derfor var det virkelig skønt at opleve, hvordan Gud gjorde noget i forsamlingen undervejs i gudstjenesten gennem lovsangen og prædikenen, men også i fællesskabet i caféen efterfølgende.

Det var dejligt at se både unge fra kirken, som tidligere havde været med i ungdomsarbejdet, men også helt nye unge som kom. Derudover var vi taknemlige for opbakningen fra resten af kirken både gennem opmuntringer og bøn.

Det var første gang der blev afholdt ungdomsgudstjeneste i kirken, siden Corona tilbage i marts 2020. Siden marts har kirkens ungdomsarbejde, Act, mødtes til sociale arrangementer og i livsgrupper, men vi nød endelig at kunne samles i det store fællesskab.

Vi ser allerede nu frem til vores næste Act Service, som bliver d. 26. september. Fremadrettet kommer Act Services til at ligge den sidste søndag i måneden.