image
06. maj 2020

Pressemeddelelse

Mindre brand i Kulturcenteret – kun materielle skader – Online Gudstjeneste søndag

Søndagens prædiken, ”Another in the fire”, blev i morges pludselig meget konkret og relevant. I morges kl. 05:52 opstod der en mindre brand i kultursalen. Branden blev hurtigt slukket af brandvæsenet med omfattende vandskader til følge. Vi takker Gud for, at ingen mennesker kom til skade og at vi stadig vil kunne være sammen online i livsgrupper og til gudstjeneste på søndag kl. 11.00 - som altid.

Vores ledende præst, Jarle Tangstad, har naturligvis afbrudt sin hjemsendelse for at fokusere på situationen. På nuværende tidspunkt kender vi ikke omfanget af vandskaderne. Men vi er i tæt dialog med forsikringsselskab og relevante myndigheder.

Selvom vi stadig arbejder på at få det fulde overblik, ved vi at alt samvirker til gode for dem, der elsker Gud. Uanset om det er Corona, ildebrand eller vandskade, er Gud den samme i går, i dag og til evig tid. Sammen kan vi stole på, at Gud vil vende dette til en mulighed!

Menigheden er bygget på Guds mirakler og mennesker offervilje. Tiden er nu til at vi igen står sammen. Sammen i bøn, praktiske opgaver og i modig generøsitet. På søndag vil der i forbindelsen med gudstjenesten blive informeret mere om skaderne i Kultursalen og mulighederne for at være med i en ny opbygningsfase af salen.
Gud velsigne jer!

Jarle

image
image