05. nov 2019

Appreciation– adventstid med værdsættelse, overraskelser og julestemning

Adventstiden er en tid, hvor vi forbereder julegaver, julehygge, pynter op og prøver at skabe en hyggelig stemning i en af årets mørke måneder. I Kirken i Kulturcenteret betyder det, at vi tager hul på en helt særlig tradition! De første tre søndage i advent værdsætter vi ildsjæle og organisationer, der gør en forskel for mennesker omkring sig. Deraf navnet Appreciation (eng: Værdsættelse)

Det er sagt, at det er saligere at give end at modtage. Det er præcis, hvad vi som kirke oplever, når vi giver værdsættelse og konkret støtte til de inviterede ildsjæle og organisationer. Vi bliver beriget med menneskers fortællinger; historier om hvilken forskel passion og omsorg kan gøre; en taknemmelighed for at blive en lille del af noget meget større… og vi ser at vores værdsættelse giver en god og tiltrængt opmuntring til de personer og projekter, som vi støtter.

Der venter os tre flotte søndage, med masser af hjerteblod og inspirerende indslag og gudstjenester fyldt med julehygge og masser af sang og musik:

Søndag den 1. december: Værdsættelse af Skt. Lucas Stiftelsen

Søndag den 8. december: Værdsættelse af Be free

Søndag den 15. december: Værdsættelse af værestedet Klippen

På disse søndage vil vi selvfølgelig opleve julestemning og julesalmer. Og ingen adventssøndag uden en overraskelse!

Vel mødt, sammen vil vi gøre København til en bedre by og værdsætte mennesker omkring os, der bor i den!