04. maj 2021

Årsmøde den 31. maj klokken 20:00 på Zoom

Mandag den 31. maj klokken 20.00 har vi årsmøde i kirken. Sidste uge meldte vi en anden dato ud, men det er blevet præciseret over for os, at vi endnu ikke kan mødes fysisk til årsmøde; derfor flyttes årsmødet til Zoom - og til et bedre egnet tidspunkt. Ud over den sædvanlige dagsorden med regnskab, ledelsesberetning med mere, skal vi i år stemme om vedtægtsændringer. Disse vedtægtsændringer blev varslet i efteråret 2020. Vedtægtsændringerne vedrører menighedsrådets formand. Tidligere har kirkens seniorpræst både ledt kirkens lederteam og været formand for menighedsrådet. Dette ønskes nu adskilt, så den nye ledende præst leder lederteamet i kirken og støttes af et mere uafhængigt menighedsråd med egen formand. Den ledende præst vil være fast medlem af menighedsrådet.
Har du forslag, som skal tages op på årsmødet, er du velkommen til at sende det til questions@kulturcenter.dk. Menighedsrådet vil behandle alle indkomne forslag.

Tilmelding er nødvendig. (Link kommer snarest)