image
03. dec 2020

VIGTIG INFO OM BØRNEKIRKE I DECEMBER

Vi havde sådan glædet os til at fejre jul med jer og jeres børn i børnekirken, men med de nye retningslinjer fra sundhedsministeriet betyder det, at børne-foreninger af vores størrelse ikke kan samles inden 2. januar 2021.
Men det betyder ikke at børnekirken er gået på juleferie- vi har nemlig forberedt et online tilbud, som du og dine børn kan nyde denne måned.
For det første kan du høre Henrik Badsted læse noget fra bogen Julemysteriet hver dag. Den bliver vist kl. 15.00 på vores FB-side, men er også tilgængelig efter behov.
Se julemysteriet her

For det andet viser vi hver søndag et  nyt afsnit af vores julekalender 'En fortælling' kl. 11. Hvis du er i kirken på det tidspunkt, kan du se det senere. 
Se fortællingen her

Vi vil meget gerne fortsætte med at forbedre vores produktion af onlineindhold, og en af ​​måderne du kan hjælpe os med dette er ved at overveje at melde dit barn ind i KATSJ. Du skal bare sms 'UM' til 1217, så får du tilsendt et link til oprettelse af medlemsskab hos vores paraplyorganisation 'Ung Mosaik.'
Et medlemskab koster 100 kr årligt og ved at melde dig ind i Katsj inden d. 31. december, så hjælper du med at sikre yderligere finansiering til KATSJ, så vi kan i fortsætte med at udvikle Katsj i 2021. 
God jul og vi ses online!