03. apr 2020

Grupper har aldrig været vigtigere!

Vi er i en tid, hvor det er vigtigere end noget andet, at menigheden mødes i grupperne.
Her er den primære kilde til pastoral omsorg, hjælp og discipelskab.
Vi er mange grupper, som mødes online.  Efter lidt tilvænning er det en rigtig god måde at mødes på, bede sammen og opmuntre hinanden.

Faktisk tror jeg at dette er en tid, hvor vi skal se endnu flere grupper vokse frem! Lad os sammen bede og arbejde for, at vi som kirke kommer langt stærkere ud af Covid19 pandemien end vi var før.

Midlertidig ændring i netværksteamet
Som nævnt i nyhedsmailen fra kirken, som blev sendt ud tidligere i dag, så har vi som kirke valgt at hjemsende 30% af vores medarbejdere.
I forhold til netværksteamet betyder det at Jojie Turel og Stephanie Lund er hjemsendt. Birgitte Feldborg (birgitte.feldborg@kulturcenter.dk )holder skansen.