01. jan 2016

Mande Encounter 5-7 Feb.

Encounter for mænd Februar 2016: Vejen fra disillusion til determination

Som mennesker kan vi nogle gange føle det som om vi er fanget. Intet virker rigtigt og vi lever i den samme rutineprægede hverdag, dag ind og dag ud. Vores forhold til Gud er tungt og distanceret og vi er i bund og grund skuffet over os selv, og over Gud. Er det her virkelig alt?

Gideon i det gamle testamente var præcis i en sådan situation. Han var disillusionet og havde accepteret det. Men det havde Gud ikke. Gud forvandlede Gideon fra at være en disillusioneret person til at være en person fyldt med determination.

På vores mandeencounter 2016 vil vi gennem historien om Gideon opdage, hvordan vi kan leve liv kendetegnet af målrettet determination. At Gud faktisk ønsker at bevæge os mod mening, retning og passion i vores liv.

Encounter handler om at møde Gud og møde os selv og vove at bevæge os fremad sammen. Det handler om at vove at bring dit liv, med alle dine hverdagsting, rutiner, skjulte synder, håb og middelmådighed til ham, som er vores skaber, ven, frelser og Herre, og lade ham forme vort liv som han vil.

Encounter handler også om venskab, sjov, livsgrupper og nye oplevelser.  Det er kun for mænd. (Kvinderne får deres encounter til marts J) .

Meld dig til ved at skrive en mail til: encounter@kulturcenter.dk

Dato: 5. - 7. februar

Pris inden 1. Feb: 400 kroner (Studenter 200 kroner) 
Pris efter 1. Feb:   450 kroner (Studenter 250 kroner)

Sted: Milnersvej 44-46, 3400 Hillerød (På efterskolen Alterna) tæt på S - togs station.

Program: Start Fredag kl: 18:30  med mad og fællesskab. Slut søndag kl 9, hvor vi tager til gudstjeneste sammen. 

 

image