01. feb 2019

Vi søger medarbejder til administration og regnskab

Vi søger engageret medarbejder til vores administrationsafdeling. Du vil blive en del af et team på fire medarbejdere og indgå i den daglige drift og opgaveløsning i afdelingen.

Som administrationsafdeling servicerer vi primært kirken(*), dennes ansatte, de mange frivillige medarbejdere, medlemmer og interessenter. Derudover er vi administrationsafdeling for kirkens tilknyttede foreninger, erhvervsafdelinger samt enkelte eksterne partnere.

Opgaverne vil primært være regnskabsopgaver, men da vi er et stort hus med mange afdelinger og tiltag, vil der også være en del administrative opgaver. Du kan derfor forvente en meget alsidig hverdag, dog med faste og rutinemæssige opgaver.

Vi forventer at du har en relevant uddannelse samt at du har en god forståelse for regnskab. Det er en fordel hvis du har erfaring med E-conomic og Collectaz men er dog ikke et krav. Vores hverdag kræver en god forståelse for IT, da vi gør en stor indsats for at automatisere og effektivisere via diverse integrationer og software-hjælpemidler.

Kirken i Kulturcenteret er en dynamisk og livlig arbejdsplads, med en stor mangfoldighed, både i etnicitet, alder og baggrund. Arbejdet foregår i et internationalt miljø, hvorfor engelsk, på et vist niveau, i både skrift og tale er nødvendigt.

Stillingen er på mellem 30 og 37 ugentlige timer. Løn og øvrige ansættelsesforhold aftales. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men venter gerne på den rette ansøger.

Ansøgningsfrist: 15.02.2019

Ansøgning sendes til toch@kulturcenter.dk