KATSJ - Børnekirke

Hver søndag kl. 11.00  er der KATSJ børnekirke - kirke i børnehøjde for børn mellem 0-12 år. Her kan børn opleve et miljø præget af åbenhed, tryghed og fællesskab.
I KATSJ børnekirke har vi to hovedformål: at børnene lærer Gud at kende, og at de lærer hinanden at kende. For at børn i alle aldre skal trives, er børnene opdelt i forskellige grupper i forhold til udvikling og alder. Ønsker du yderligere information om KATSJ kan du besøge www.katsj.dk eller kontakte:

KATSJ Daglig Leder og Børnepræst Amy Hill- amy.hill@kulturcenter.dk
KATSJ Children’s Church Manager Patti Tousgaard Jensen- patti.t.jensen@gmail.com

Babyrum

Udover børnekirken findes der også et babyrum i tilknytning til kirkesalen for forældre og deres sultne og trætte børn (0-2 år). I babyrummet kan man følge med i gudstjenesten, samtidig med at man sørger for sit barn. Desuden kan sovende børn i barnevogne være under opsyn af receptionens vagter.

Pico – 0-2 år

Pico er for børn mellem 0 og 2 år, som hver søndag samles til en formiddag med leg, hygge, sang og en historie.  En typisk søndag i Pico begynder kl. 10.50, hvor børnene og deres forældre ankommer. Efter aktiviteter og  leg samler vi børnene omkring bordet til en samling med snacks, sange og fortælling. Herefter er der igen tid til leg, og kl. 12:45  siger vi farvel og på gensyn! Pico mødes i Blå Sal og ledes af Sarah Mortensen og Natalie Laugesen.

Nano – 3-5 år

Nano er for de 3-5 årige. Hver søndag samles vi til en formiddag med aktiviteter, leg, hygge, sang, en fortælling fra Bibelen og lidt at spise. En typisk søndag hos Nano starter med indskrivning af børnene kl. 10.50, hvor børnene og deres forældre bliver registreret. Alle børn får udleveret et nummer, så vi kan få fat i forældrene, hvis barnet bliver utrygt eller på anden måde har brug for sine nærmeste. Vi starter med sjove aktiviteter og leg, og når klokken bliver ca. 11:15  samles vi til en lille snak med nogle sange og en spændende fortælling fra Bibelen som altid illustreres med fx store billeder eller figurer. Derefter er det tid til at lave noget kreativt, som børnene kan tage med sig hjem.

Til sidste laver vi sjove aktiviteter som passer børnenes alder og udvikling. Børnene kommer i små aldersopdelte grupper så de kan lære hindanden bedre at kende. Til sidst får vi en lille snack og kl. 12.45  hentes børnene igen, og vi siger farvel og på gensyn. Nano mødes i Hvid Sal og ledes af Kezia Ervill og Melanie Kjelkvist.

Giga – 0.-4. klasse

Giga er for børn i 0.-4. kl. og mødes hver søndag. En typisk søndag hos Giga starter kl. 10.50  med indskrivning af børnene, hvorefter børnene kan opleve aktiviteter, sange, konkurrencer og spændende bibelfortællinger.
Til sidste laver vi sjove aktiviteter som passer til børnenes alder og udvikling. Børnene kommer i små aldersopdelte grupper så de kan lære hindanden bedre at kende. Programmet slutter kl. 12.45, hvor forældrene kommer og henter deres børn. Giga mødes i Rød Sal og ledes af Anne Øhrstrøm og Pernille Grejsen..

Peta – 5.-6. klasse

Peta er for de store børn i 5.-6.kl., som mødes hver søndag sammen med et par medarbejdere og har forskellige aktiviteter. Peta mødes uden i foyeren ved Peta skiltet til indskrivning kl 11:00 og går derefter ofte med ind i Kultursalen til lovsang. Herefter går de for sig selv til hygge, gruppesnak om emner fx fra Bibelen og leg. Peta slutter kl. 12.45. Peta ledes af Pia Brock.