Aktive seniorer

Aktive seniorer er et tilbud til dig, der ønsker at fastholde og udvikle kompetencer – og for dig for hvem mødet med andre seniorer netop er det, der skal til for at gøre dagligdagen overkommelig og tryg.


Netværksgrupper

På forskellige tidspunkter i løbet af ugen mødes seniorer i hjem rundt omkring i København. Aktiviteterne i grupperne kan variere, men de vil typisk indeholde reflekterende samtale om eksistentielle emner, hyggesnak og en masse kaffe – alt imens gruppen udvikler nære fællesskaber, hvor man frit kan dele liv. Læs mere under Livsgrupper.
 

Frokostmøder

Hver onsdag kl. 11:30-12:30 mødes Aktive Seniorer til frokostmøde i Københavns Kulturcenter. Indholdet af disse møder spænder lige fra debat om aktuelle emner, sang og musik til bibelske temaer. Efter mødet er der mulighed for at købe frokost i Café KANT.
 

Tåspidserne

Tåspidserne er Aktive Seniorers stavgangsklub. Hver sæson laves der særskilt program. Klubben er åben for alle, også dem der endnu er nybegyndere med stavene.
 

Besøgsvennerne

Besøgsvennerne er en gruppe, der tager ud for at besøge ældre, som af forskellige årsager er forhindret i selv at opsøge selskabelige aktiviteter.
 

Frivillighed

Mange seniorer har gode muligheder for at være frivillige og har kompetencer, som er en værdifuld ressource for kirken. Derudover nyder de frivillige seniorer det fællesskab og nærvær, som kommer af at arbejde som frivillig sammen med andre – både frivillige og lønnede. Læs mere under Frivillighed.


Kontakt

Leder af “Aktive Seniorer”: Asbjørn Kristiansen
Email: asbjoern.kristiansen@kulturcenter.dk