Søndag 10. nov 11:00

Søndag den 10. November
Gudstjeneste kl 11.00

Vores gudstjeneste

Vi har gudstjeneste hver søndag kl. 11.00 i Kultursalen. Hver søndag formiddag mødes menighedens forskellige generationer og kulturer til gudstjeneste. Gudstjenesten starter kl. 11.00 og samler ca. 6-700 mennesker. En gudstjeneste består af en prædiken, bøn, sang og musik. Gudstjenesten er på dansk og engelsk og oversættelse til Thai og Spansk via headsets.

Denne søndag er det også dåb. Dåben er en af de mest centrale begivenheder i den kristnes liv. I Bibelen siger Jesus at hvis man tror på ham, skal man lade sig døbe. For den enkelte er dåben både en personlig og en offentlig begivenhed. Dåben er en personlig beslutning, hvor man vælger at leve et liv med Jesus Kristus som centrum. Men dåben er også en offentlig markering af ens tro over for sig selv, sine nærmeste og resten af menigheden.

Ønsker du at vide mere om dåb og vores dåbsklasser? Les mere her.