Søndag 11. okt 11:00

TEMA: Barnevelsignelse
Søndag den 11. oktober
Gudstjeneste kl 11.00

Vi har gudstjeneste hver søndag kl. 11.00 i Kultursalen. Hver søndag formiddag mødes menighedens forskellige generationer og kulturer til gudstjeneste. Gudstjenesten starter kl. 11.00 og samler ca. 6-700 mennesker. En gudstjeneste består af en prædiken, bøn, sang og musik. Gudstjenesten er på dansk og engelsk og oversættelse til Thai og Spansk via headsets.

Vi ønsker også, at kirkens fællesskab skal være mere end bare en gudstjeneste. Derfor inviterer vi alle til at blive og spise frokost i vores pop-up community café eller Café Kant. Udvalgte søndage vil der også være mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter efter gudstjenesten.

Barnevelsignelse

Når et nyt liv begynder, fejrer vi det med barnsvelsignelse. På denne måde ønsker vi som menighed at støtte barnet og familien. Velsignelsen finder sted i Markus Evangeliet kapitel 10, hvor Jesus siger: "Lad de små børn komme til mig, forhindre dem ikke, for Guds rige er deres." Og han tog dem i hånden og lagde hænderne på dem og velsignede dem.

Vi ved, at det er en stor dag for familierne, og vi ønsker også at gøre det til en stor dag i kirken! Sammen med familierne ønsker vi på gudstjenesterne at fejrer børnene og støtte op om forældrene.

Du kan læse mere om barnevelsignelse her. (https://www.kirkenikulturcenteret.dk/barnevelsignelse)