Søndag 08. dec 11:00

Gudstjeneste - Appreciation

TEMA: "Appreciation": Be Free
Søndag den 8. December
Gudstjeneste kl 11.00

Vores gudstjeneste
Vi har gudstjeneste hver søndag kl. 11.00 i Kultursalen. Hver søndag formiddag mødes menighedens forskellige generationer og kulturer til gudstjeneste. Gudstjenesten starter kl. 11.00 og samler ca. 6-700 mennesker. En gudstjeneste består af en prædiken, bøn, sang og musik. Gudstjenesten er på dansk og engelsk og oversættelse til Thai og Spansk via headsets.

Denne søndag ønsker vi på en særlig måde at værdsætte ungdomsfællesskabet Be Free. Be Free er et ungdomsfælleskab i Nordvest, Musicon i Roskilde og Christiania! Be Free skaber aktiviteter og fællesskab for unge ml. 15-25 år gennem gadeidræt, hiphopkulturen, events, brætspil og mad. 

Det blev startede i 2013 på Musicon i Roskilde og arbejder i dag med 100-200 unge på ugentligt basis hvor de tilbyder spændende workshops i breakdance, teater, selvforsvar, graffiti mm. 

Arbejdet er ledt af Dina Lindgreen der er uddannet pædagog og har en diplomuddannelse i kulturformidling for børn og unge. I 2018 startede de med gadeteams, workshops og events på Christiania på ugentlig basis. Fra begyndelsen af 2019 har de også på ugentlig basis lavet opsøgende arbejde blandt unge i Nordvest.  Kulturen for alle medarbejderne er at dette ikke kun handler om det som sker indenfor arbejdstiden men at de er tilgængelige når der er brug for dem. 

Be Free arbejder ud fra et kristent livs og menneskesyn og mener at ethvert menneske er helt unikt og værdifuldt. Vi har alle brug for at blive elsket som dem vi er uden forbehold. 

image