Søndag 15. dec 11:00

Gudstjeneste - Appreciation

TEMA: "Appreciation": Teen Challange
Søndag den 15. December
Gudstjeneste kl 11.00

Vores gudstjeneste
Vi har gudstjeneste hver søndag kl. 11.00 i Kultursalen. Hver søndag formiddag mødes menighedens forskellige generationer og kulturer til gudstjeneste. Gudstjenesten starter kl. 11.00 og samler ca. 6-700 mennesker. En gudstjeneste består af en prædiken, bøn, sang og musik. Gudstjenesten er på dansk og engelsk og oversættelse til Thai og Spansk via headsets.

Denne søndag ønsker vi at på en særlig måde at værdsætte Teen Challenge, en hjælpeorganisation, som arbejder på fælleskirkeligt grundlag og søger samarbejde med alle menigheder, kirker og grupperinger af evangeliske kristne. 

Foreningens aktiviteter sigter ikke på hvervning af medlemmer til nye menigheder, men arbejder udelukkende på at hjælpe det enkelte menneske. Den bygger derfor på samarbejde med allerede eksisterende menigheder og kirker. I København er blandt andet kontakcenteret Klippen tilknyttet Teen Challange, hvorpå Klippen arbejder med opsøgende arbejde på gadeplan samt arbejdet i værestedet, at hjælpe og motivere vores målgruppe til at starte et nyt liv – et resocialiseret liv med arbejde, netværk og familie.

Kirken i Kulturcenteret ønsker at værdsætte Teen Challanges arbejde blandt nogle af de mest udsatte i Danmark, og dens kontinuerlig prioritering af at gøre en forskel for mennesker, der har det svært i livet.

 

image