Søndag 15. dec 11:00

Gudstjeneste - Appreciation

TEMA: "Appreciation": Kontaktcenter Klippen
Søndag den 15. December
Gudstjeneste kl 11.00

Vores gudstjeneste
Vi har gudstjeneste hver søndag kl. 11.00 i Kultursalen. Hver søndag formiddag mødes menighedens forskellige generationer og kulturer til gudstjeneste. Gudstjenesten starter kl. 11.00 og samler ca. 6-700 mennesker. En gudstjeneste består af en prædiken, bøn, sang og musik. Gudstjenesten er på dansk og engelsk og oversættelse til Thai og Spansk via headsets.

Denne søndag ønsker vi at på en særlig måde at værdsætte Kontaktcenter Klippen, et socialt arbejde blandt nogle af de mest udsatte i Danmark. De hjælper hjemløse, alkoholikere og stofmisbrugere i Københavns Kommune.

Klippen driver et værested på indre Vesterbro for ovenstående målgruppe. Klippen har også god kontakt til de prostituerede og handlede kvinder på Vesterbro. Derudover driver Klippen et Kørselsteam, der hver eneste uge besøger kendte hænge-ud pladser for hjemløse og misbrugere rundt i hele København.

Klippens formål er, gennem opsøgende arbejde på gadeplan samt arbejdet i værestedet, at hjælpe og motivere vores målgruppe til at starte et nyt liv – et resocialiseret liv med arbejde, netværk og familie.

Kirken i Kulturcenteret ønsker at værdsætte Klippens arbejde blandt nogle af de mest udsatte i Danmark, og dens kontinuerlig prioritering af at gøre en forskel for mennesker, der har det svært i livet.

 

image