Søndag 04. aug 11:00

Taler: Gæstetaler Svend Axel Conrad
Søndag den 4. August
Gudstjeneste kl 11.00

Denne søndag er en del af vores "Room for All" sommerprogram, hvor gæstetaler Svend Axel Conrad skal prædike.
Her ønsker vi at fokusere på fællesskab og hvordan vi som kirke er et fællesskab sammen. Hver søndag i juli har vi en levende gudstjeneste, fællesskab med et gratis let måltid og mulighed for en udflugt i Københavnsområdet.

Vores gudstjeneste
Vi har gudstjeneste hver søndag kl. 11.00 i Kultursalen. Hver søndag formiddag mødes menighedens forskellige generationer og kulture til gudstjeneste. Gudstjenesten starter kl. 11.00 og samler ca. 6-700 mennesker. En gudstjeneste består af en prædiken, bøn, sang og musik. Gudstjenesten er på danske og engelsk og oversættelse til Thai og Spansk via headsets.

Vi ønsker også, at kirkens fællesskab skal være mere end bare en gudstjeneste. Derfor inviterer vi alle til at blive og spise frokost i vores pop-up community café  eller Café Kant. Udvalgte søndage vil der også være mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter efter gudstjenesten.