Søndag 24. feb 11:00

Taler: Stephen Matthew
Søndag den 24. Februar
Gudstjeneste kl 11.00

Stephen Matthew er en dygtig  underviser, forfatter og har været engageret i at udvikle kirker i over 30 år.
​Han har været som Associate Pastor i Life Church, Bradford i mange år. Det er stadig hans hjem, men i dag bruger han det mest af sin tid til at betjene et voksende relationelt netværk af kirker og ledersteams

Vi har gudstjeneste hver søndag kl. 11.00 i Kultursalen. Hver søndag formiddag mødes menighedens forskellige genrationer og kulturer til gudstjeneste. Gudstjenesten starter kl. 11.00 og samler ca. 6-700 mennesker. En gudstjeneste består af en prædiken, bøn, sang og musik. Gudstjenesten er på danske og engelsk og oversættelse til Thai og Spansk via headsets.

Vi ønsker også, at kirkens fællesskab skal være mere end bare en gudstjeneste. Derfor inviterer vi alle til at blive og spise frokost i kirkens Café Kant. Udvalgte søndage vil der også være mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter efter gudstjenesten.