Søndag 23. dec 11:00

Mød det stædige æsel lillejuleaften!
Søndag den 23. december kl. 11.00 er der generationsgudstjeneste i Kirken i Kulturcenteret.
Programmet er sammensat, så alle generationer kan deltage i en timelang gudstjeneste.
Her vil alle blandt andet møde det stædige æsel, som fik sig en oplevelse ved juletid.
Derudover er der sang og musik; til de allermindste er der en lille aktivitetspose, hvis tiden bliver for lang ind i mellem.

Efter gudstjenesten er der jule-dessert-sammenskudsgilde! Medbring din yndlingsdessert, en kage eller noget helt tredje når vi sammen har fællesskab og julehygger i vores POP UP community Café. Og hvem ved… måske giver æslet en tur?
 Vi ses til en festlig lillejuleaftensgudstjeneste!

Taler: Palle Flyger
Søndag d. 23. December
Gudstjeneste kl 11.00

Vi har gudstjeneste hver søndag kl. 11.00 i Kultursalen. Hver søndag formiddag mødes menighedens forskellige genrationer og kulturer til gudstjeneste. Gudstjenesten starter kl. 11.00 og samler ca. 800 mennesker. En gudstjeneste består af en prædiken, bøn, sang og musik. Gudstjenesten er på danske og engelsk og oversættelse til Thai og Spansk via headsets.
Vi ønsker også, at kirkens fællesskab skal være mere end bare en gudstjeneste. Derfor inviterer vi alle til at blive og spise frokost i kirkens Café Kant. Udvalgte søndage vil der også være mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter efter gudstjenesten.