Søndag 18. feb 19:00

Foredrag med Vassula Ryden og Ashin Javid

Søndag aften d. 18 februar er der foredrag med Vassula Rydén  i Københavns i Kulturcenter, arrangementet afholdes af Sandt liv i Gud. http://sandtlivigud.dk/

Vassula fik en Jesusåbenbaring og et kald til  profetisk tjeneste primært  indenfor den katolske og ortodoxe verden.  I løbet af årene har hun rejst verden rundt med budskaber fra Gud med kald til omvendelse, og har holdt møder med titusindvis af tilhørere.Der har været stærke vidnebyrd fra mennesker der har omvendt sig, bekendt sin synd og fået en ny kærlighed til Jesus.  I sommers udgav hun sin seneste bog med titlen “Himlen er Virkelig – Helvede ligeså”.

Dermed danner Kulturcentret ramme for 3 forskellige mennesker fra hver sin kultur: den muslimske, den ortodokse/katolske og den kulturradikale danske, som på hver sin måde får en Jesusåbenbaring og på hver sin måde tolker den i sit videre forløb i liv og tjeneste. Afshin som i dag tilhører en canadisk pinsekirke fortæller sit vidnesbyrd ved søndag formiddag og eftermiddag gudstjenester, Vassula holder et foredrag om aften og tirsdag aften arrangerer vi et foredrag med panelsamtale med Charlotte Rørth.

image