Onsdage kl 18.00 - 20.00

BLAZE - Kirke

Denne aften har vi vores eget møde, hvor vi samles om at have fællesskab med hinanden og Jesus, hvor vi lovsynger og beder sammen. Derudover lyttet vi til en relevant prædiken, og hvor der også er mulighed for at blive bedt for. Hver anden gang har vi livsgrupper, hvor man er delt op i faste drenge- og pigegrupper efter klassetrin, hvor vi snakker om alle spørgsmål inden for tro.

BLAZE er et fællesskab for teenagere. Vi mødes onsdage kl. 18-20 og søndage kl. 10.45-13 på Drejervej 17, 2400 København NV. Vi holder til i Azusa i Kirken i Kulturcenteret og er også en del af kirken. BLAZE er en del TRIBE, som er kirkens teenage- og ungdomsarbejde, som består af tre aldersgrupper: BLAZE (5.-8. klasse), RADIANT (9. kl-19 år) og ACT (20+).

BLAZE er en kristen teenageklub, som tror på Jesus. Det er ikke noget krav, at du skal være kristen for at være med, vi vil elske at bruge tid med dig uanset. Så hvis du går i 5.-8. klasse, så skal du føle dig mere end velkommen, og så er det gratis at gå til BLAZE.
Lederne i BLAZE arbejder frivilligt med at lave teenagearbejde, og det siger en del om, hvor meget de brænder for at være sammen med teenagere.