Onsdage kl 18.00 - 20.00

BLAZE - Event

En aften som bærer præg af et særligt event, og hvor vi nogle gange er ude af huset for fx at skøjte, tage i trampolinland, lasergame og meget mere. Det kunne også være en aften på Drejervej, hvor vi har Roller Skate Night, Battlefield med papirkugler, bingo, Ultimate Pizza Frisbee, og hvad vi ellers kan finde på.

BLAZE er et fællesskab for teenagere. Vi mødes onsdage kl. 18-20 og søndage kl. 10.45-13 på Drejervej 17, 2400 København NV. Vi holder til i Azusa i Kirken i Kulturcenteret og er også en del af kirken. BLAZE er en del TRIBE, som er kirkens teenage- og ungdomsarbejde, som består af tre aldersgrupper: BLAZE (5.-8. klasse), RADIANT (9. kl-19 år) og ACT (20+).

BLAZE er en kristen teenageklub, som tror på Jesus. Det er ikke noget krav, at du skal være kristen for at være med, vi vil elske at bruge tid med dig uanset. Så hvis du går i 5.-8. klasse, så skal du føle dig mere end velkommen, og så er det gratis at gå til BLAZE.
Lederne i BLAZE arbejder frivilligt med at lave teenagearbejde, og det siger en del om, hvor meget de brænder for at være sammen med teenagere.