Hver søndag kl 10:00 til 10:45

Bible track - Galaterbrevet

Bible track er en undervisning, som henvender sig til dig, der gerne vil fordybe dig i Guds Ord og Bibelens hovedperson, Jesus Kristus.
Vi håber, undervisningen vil styrke din tro og være til opmuntring for dig i din tjeneste og dit personlige liv.

Galaterbrevet - “frihedsbrevet”
Ved du, at Gud kalder os for sine børn og vi har fået løfte om evigt liv, hvis vi inviterer Jesus ind i vores liv?

I dette brev understreger Paulus, at det udelukkende er vores tro på Jesus Kristus, der frelser os.
Galaterbrevet kaldes «det store frihedsbrev«. Kom og få en inspirerende undervisning om Guds kærlighed, som sætter fri! En øjenåbner – som sætter fokus på
betydningen af Jesu fuldbragte værk for dit og mit liv.

Underviser på dansk:
Lucas Skræddergaard og Mikael W. Laursen

Datoer:
1/9, 8/9, 15/9, 22/9, 29/9, 6/10

Sted:
Mød op i kirken i Kulturcenterets foyer kl 9:50
Drejervej 15-17, 2400 Kbh Nv

Om undervisere:
Lucas er 29 år. Han er cand. mag i religions-
historie. Lucas er en dygtig formidler. Hans dybe, faktuelle undervisning vil få dig til at spidse ører og blyant.

Mikael er 46 og gift med Heidi og far til 5! Han er Generalsekretær i organisationen ”Frikirkenet”, og er kandidat i missiologi og har en stærk passion for Guds ord /Bibelen.