Dinner is for friends

Du er inviteret til at deltage i vores "Dinner is for friends" fælleskab.
Vi elsker at lære nye folk at kende fra forskellige kulturer, generationer og livserfaringer.
Vi har haft hundrevis af mennesker til at deltage i vores "Dinner is for Friends" arrangementer, og antallet fortsætter med at vokse. Hvorfor?? :D  Fordi folk siger, at det er spændende, interessant og livsforandrende. Dette er en oplevelse, der vil berige dit liv og din sociale omgangskreds. 

Dinner is for Friends er som at gå på en "kultur-blinddate"! Du kan tilmelde dig til vært for en middag i dit hjem eller deltage som gæst hos andre.
På tilmeldingsformularen stiller vi en række spørgsmål, der hjælper os med at matche dig med folk, der kan tale dit sprog, men som du sandsynligvis aldrig  har mødt før. Hvis du er vært for en aften, vil du kun kende antallet af personer, der kommer til dit hjem til middag, og hvis de har madallergier. Hvis du tilmelder dig at gå til en middag, får du kun adressen på, hvor din middag bliver afholdt.

De, som er værter forbereder aftensmad til de gæster, de forventer, og det ville selvfølgelig være en sjov kulturoplevelse hvis det var mad fra dit hjemland.

Det næste event:
Lørdag ​​den 29. februar fra kl. 17.00 til 20.00

Inviter en ven til medvært til en middag eller gå til middagen med dig ... Bare sørg for at tilmelde dig.

Vi glæder os til at dele "Dinner is for friends" med dig!

Du kan tilmelde dig her