Covid-19 Guidelines i Kirken i Kulturcenteret

Vi holder os løbende opdateret på situationen og følger myndighedernes anbefalinger.

Generelle vedvarende tiltag for at beskytte os:
Derudover fortsætter vi de tiltag, som har været gældende i hele “corona-perioden”:

• Alle vores faciliteter bliver rengjort oftere end før; hver søndag morgen bliver alle håndtag, toiletter, døre m.m. desinficeret.
  • På gennemgangssteder i bygningen finder du stationer med håndsprit.
  • Vi holder afstand; to meter mellem hver husstand.
  • Vores pop-up community café er lukket, så der er desværre ikke mulighed for dette fællesskab efter gudstjenesten.
  • Vi implementerer løbende guidelines fra Sundhedsstyrelsen og Kirkeministeriet.

Symptomer på COVID-19
Hvis du er blevet diagnosticeret med eller oplever symptomer på COVID-19, skal vi beder vi dig om ikke at deltage i nogen af Kirken I Kulturcenterets fysiske aktiviteter.
Det samme gælder, hvis du har været i tæt kontakt med en person, der er blevet diagnosticeret eller oplever symptomer på COVID-19; i det tilfælde er du velkommen til at deltage i søndagstjenesten online på Facebook eller på KKRtv.dk .

Børnekirken KATSJ, Teenageklubben Blaze og ungdomsgruppen Radiant:
Vores børne og teenage-aktiviteter er organiseret som foreninger under Ung Mosaik, som følger alle retningslinjer fra DUF.