Covid-19 Guidelines i Kirken i Kulturcenteret

Der er ikke restriktioner til Gudstjenester og samvær i kirken mere. Der findes spritbeholdere ved indgange og gennemgange som du kan benytte frit.

Vi holder os løbende opdateret på situationen og følger myndighedernes anbefalinger.

Symptomer på COVID-19

Hvis du er blevet diagnosticeret med eller oplever symptomer på COVID-19, skal vi beder vi dig om ikke at deltage i nogen af Kirken I Kulturcenterets fysiske aktiviteter.
Det samme gælder, hvis du har været i tæt kontakt med en person, der er blevet diagnosticeret eller oplever symptomer på COVID-19; i det tilfælde er du velkommen til at deltage i søndagstjenesten online på Facebook eller på KKRtv.dk .

Børnekirken KATSJ, Teenageklubben Blaze og ungdomsgruppen Radiant:
Vores børne og teenage-aktiviteter er organiseret som foreninger under Ung Mosaik, som følger alle retningslinjer fra DUF.