Covid-19 Guidelines i Kirken i Kulturcenteret

Senest opdateret den 30. oktober, 2020 med nye retningslinjer fra.

Mette Frederiksen afholdt sidste fredag et pressemøde, hvor nye corona-restriktioner blev præsenteret; blandt andet forsamlingsforbud på mere end 10 personer og krav om brug af mundbind. Som kirke er vi ikke omfattet af forsamlingsforbuddet, men følger retningslinjerne fra kirkeministeriet. Vi er taknemmelige for at det stadig er muligt at samles til gudstjeneste på en ansvarlig måde, og ønsker at være med til at passe på hinanden og vores samfund. Påvirkningen af de nye regler af os som kirke fremgår nedenfor:

Nye guidelines om ansigtsmasker for alle frivillige, ansatte og gudstjenestedeltagere
Alle vores frivillige teams, ansatte, og gudstjenestedeltagere skal bære ansigtsmaske når vi kommer ind i bygningen og indtil vi sidder ned; og igen når vi forlader vores plads.
Masken kan tages af, når vi sidder på vores plads i salen. Vi har lov til at stå op ved vores stol uden maske på under lovsangen.

Generelle vedvarende tiltag for at beskytte os:
Derudover fortsætter vi de tiltag, som har været gældende i hele “corona-perioden”:

•  Alle vores faciliteter bliver rengjort oftere end før; hver søndag morgen bliver alle håndtag, toiletter, døre m.m. desinficeret.
  • På gennemgangssteder i bygningen finder du stationer med håndsprit.
  • Vi holder afstand; to meter mellem hver husstand.
  • Vores pop-up community café er lukket, så der er desværre ikke mulighed for dette fællesskab efter gudstjenesten
  • Vi har indrettet gul og grøn sal som et område for dig, som er i en risiko-gruppe i forhold til Covid 19.  her er særlig god afstand og ingen sang.
  • Vi implementerer løbende guidelines fra Sundhedsstyrelsen og Kirkeministeriet.

Symptomer på COVID-19
Hvis du er blevet diagnosticeret med eller oplever symptomer på COVID-19, skal vi beder vi dig om ikke at deltage i nogen af Kirken I Kulturcenterets fysiske aktiviteter.
Det samme gælder, hvis du har været i tæt kontakt med en person, der er blevet diagnosticeret eller oplever symptomer på COVID-19; i det tilfælde er du velkommen til at deltage i søndagstjenesten online på Facebook eller på KKRtv.dk .

Børnekirken KATSJ, Teenageklubben Blaze og ungdomsgruppen Radiant:
Vores børne og teenage-aktiviteter er organiseret som foreninger under Ung Mosaik, som følger alle retningslinjer fra DUF.
Forsamlingsforbuddet gælder ikke foreningsarbejde for børn og unge under 21 år. Dette betyder at vi fortsat kan afholde børnekirke hver søndag og Blaze og Radiant i løbet af ugen.