Støt økonomisk

Modig Generøsitet

Vi lægger vægt på et liv i modig generøsitet, hvor vi investerer i mennesker og tør gå nye veje.
I Kirken i Kulturcenteret vil vi række længere ud ved at bruge egne gaver og talenter til gavn for vores medmennesker lokalt som globalt. Dette gælder også vores økonomiske ressourcer.

Støt os

Kirken i Kulturcenteret er en økonomisk uafhængig kirke, og vi betaler selv alle udgifter. Derfor ser vi det også som vores opgave at tage ansvar for kirkens økonomi og løfte i flok. På den måde er vi alle sammen med til at gøre vores fælles vision til virkelighed.

Alle gaver som menigheden modtager, både enkeltbidrag og faste bidrag, er givet frivilligt, og vi opfordrer alle til at give med glæde og uden tvang. At give er en naturlig del af en kristen livsstil, og det er først og fremmest en ydmyg handling. Derfor er alle gaver anonyme, sådan at andre ikke ved, hvor meget hver enkelt giver.
Der er intet krav om at skulle give for at være en del af menigheden. Men vi håber at du vil være med til at bidrage, hvis du ser Kirken i Kulturcenteret som dit åndelige hjem. Alle gaver og bidrag til kirken går til drift og udvidelse af vores arbejde.DANKORT OG KREDITKORT

klik her for at give via Dankort og kreditkort 

MOBILEPAY

Du kan give via MobilePay på 70090. 

BANKOVERFØRSEL

Du kan også overføre via netbank på reg.- og kontonr.: 5475  0002011756 i Nykredit Bank. 
Ønsker du skattemæssig fradrag for din gave, så kontakt da venligst kirken administration:Skattefradrag

I Danmark er det muligt at få skattefradrag for gaver, som er givet til visse institutioner, f.eks. kirker. Der er to ordninger, hvor man kan få skattefradrag: Gennem § 8a-ordningen og gennem en forpligtigelseserklæring.
Vi rådgiver gerne nærmere om de forskellige fradragsordninger og svare på andre spørgsmål. Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at udfylde følgende form eller sms'e "information" til 1245 så kontakter vi dig.

Læs mere om fradrag her:

§ 8A – Giv frit, dog op til en vis grænse
Gennem § 8A kan du få skattefradrag for op til 16.300 kr. (2019) i indeværende år. For at opnå fradrag i henhold til § 8a skal vi bruge dit navn og cpr-nummer. Du kan indbetale under § 8a via netbank, BS eller MobilePay, og dit bidrag bliver registreret i vores regnskabssystem. Vi rapporterer dine indbetalinger til SKAT, som automatisk vil påføre beløbet på din selvangivelse. Det eneste du skal huske er at opgive dit cpr-nummer til kirkens administration.

§12 stk. 3 – Forpligtelseserklæring 
Gennem §12 stk. 3 har du mulighed for at få fradrag for større bidrag til godkendte institutioner. For at få fradrag skal man dog tegne en forpligtelseserklæring, som er en bindende giveraftale over 10 år. Man kan enten give et fast beløb eller en procentdel af sin bruttoårsindkomst. Fradraget er dog begrænset til max. 15 % af din bruttoindkomst.

Ved spørgsmål venligst kontakt kirkens økonomiadministrator på regnskab@kulturcenter.dk

Donér arv

Det er muligt at donere arv gennem oprettelse af testamente. Vi har indgået en aftale med virksomheden Dokument 24. Aftalen betyder, at du kan oprette dit testamente gratis, når du vælger at skrive kirken ind i testamentet. Du bestemmer selv, hvor meget arv, du vælger at donere. Start dit testamente hos Dokument 24.

Det er også muligt at få uforpligtende gratis rådgivning om arv og testamente hos virksomheden.

årsregnskab

Årsregnskab - 2021

Årsregnskab - 2022

Årsregnskab - 2020

Indsamlinger - 2020

 

 

 

image