Barnevelsignelse

Når et nyt liv begynder, fejrer vi det med barnsvelsignelse. På denne måde ønsker vi som menighed at støtte barnet og familien. Velsignelsen finder sted i Markus Evangeliet kapitel 10, hvor Jesus siger: "Lad de små børn komme til mig, forhindre dem ikke, for Guds rige er deres." Og han tog dem i hånden og lagde hænderne på dem og velsignede dem.

Vi ved at det er en stor dag for familierne; og vi ønsker også at gøre det til en stor dag i kirken! Sammen med familierne ønsker vi på gudstjenesterne at fejrer børnene og støtte op om forældrene.

Datoerne for 2020 er:

Den 23. august
Den 11. oktober

Inden selve barnevelsignelsen vil de pågældende forældrepar blive inviteret til en lille sammenkomst med nogle af husets præster.
Her vil vi lære hinanden bedre at kende, gennemgå programmet for barnevelsignelsen sammen og vores børnepræst har en kort snak om liv og tro for børn; samt hvad KATSJ har at tilbyde.  Der vil holdes obligatoriske infomøder en uge inden barnevelsignelsene.

Du kan tilmelde dit barn her: